Om os

Historien om NICHBA.

En stålsat ambition.

NICHBA havde sit udspring i hænderne på en smedelærling. Det var Nichlas' evne til at bukke jern, der dannede grundlaget for en designvirksomhed, der i dag favner bredt og imponerer i over 12 lande. Design entusiaster i ind- og udland er blevet introduceret for godt, dansk håndværk. Ikke blot dansk, men jysk - nordjysk, for at være helt specifik.

I starten var det en hobby for Nichlas. Han brugte timer på at udforme stål til sit eget hjem, men efterhånden gik det op for ham, at markedet tørstede efter hans metalkreationer. Da NICHBA begyndte at tage fart, kom Christoffer til som salgschef og sammen danner de i dag en stærk design-duo.

NICHBA har fået vokseværk de seneste år, men der er én ting, der er vigtigere end noget andet for Nichlas: at holde fødderne solidt plantet på jorden - rettere, den jyske muld.

Danmark er et land med ærekære håndværkere og fagmænd, der fortjener anerkendelse. Det vil Nichlas være en del af. Han vil aldrig glemme traditionerne og ens begyndelse.

"Når man fokuserer på selve formen og funktionaliteten, efterlader man en overflod af udsmykning og ender op med et moderne, sofistikeret og tidsløst design. Dét er NICHBA. Arkitektonisk renhed, enkle linjer og rene silhuetter. Jeg har skåret alt det unødvendige fra og giver dig en serie af møbler og inventar til hjemmet, der opfylder dine indretningsmæssige behov - fri for alt larmen."

- Nichlas B. Andersen
Co-founder og produktdesigner